Чешкият бизнесмен, който разви скорост 417 км/ч с Bugatti Chiron на участък

...
Чешкият бизнесмен, който разви скорост 417 км/ч с Bugatti Chiron на участък
Коментари Харесай

Смелчагата, който постави рекорд с автомобил, може да влезе в затвора

Чешкият предприемач, който разви скорост 417 км/ч с Bugatti Chiron на сектор без ограничавания от немски аутобан, може да бъде вкаран в пандиза. Причината е, че оповестените от Радим Пасер клипове, в които се вижда неговия " връх “, доближиха до немската прокуратура.

Въпреки че не е нарушил закона, следствената работа на Германия проверява случая и Радим Пасер може да бъде наказан на затвор за " противозаконната си конкуренция “.

Преди две седмици германското държавно управление излезе с публична остра критика срещу скоростното каране на чеха. От своя страна Радим Пасер отговори на обвиняванията, че е направил видеото в 4:50 часа сутринта в неделя, когато е имало 10 коли в границите на 10 километра, което прави по една кола на километър. Той добави, че е имал добра видимост от 3-4 км напред и задоволително време да реагира.

На доктрина милионерът, занимаващ се с недвижими парцели, не е нарушил закона, защото постигнатата скорост е в сектор без ограничавания на скоростта. Но от министерството на превоза реагираха с изказване, че " отхвърлят всяко държание в пътния трафик, което води или може да докара до застрашаване живота на участниците в придвижването “.

В момента следователите проверяват 58-годишния чех за хипотетична " противозаконна конкуренция “. Според английски медии магнатът може да бъде наказан на две години затвор или санкциониран с огромна сума пари. В Швейцария излезе информация, че карането на Радим Пасер може да му коства 5 години затвор, пише dizzyriders.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР